Wetenschappelijke seminars in de gezondheidssector toegankelijk voor jou!

De kennis van artsen / therapeuten/ wetenschappers niet wachtlijsten, verwijsbrieven & regels ver weg maar toegankelijk door de aankoop van 1 ticket.

Afgelopen thema’s:

N.A.H. seminar

met Klinisch neuropsycholoog Dr. Erik Matser, Neuro optometrist Luc Uijen, Fysiotherapeut Maarten van Berlo, Ergotherapeuten Ilse van Sluijs & Sanne van Sluijs. | Georganiseerd door Lize Matser, 12-12-2019

STOP burn(ing) out!

met Klinisch neuropsycholoog Dr. Erik Matser & DJ Sairen (Renske van Kollenburg) | Georganiseerd door Lize Matser, 23-01-2020

Next up:

Stay Tuned!

Noord-Brabant

‘Welkom! Wat fijn dat je er bent. Laten we weer eens terugkomen op de gedachte dat we met de juiste kennis verder kunnen komen in het doel wat we hebben. Geen mainstream media of verdoving online. Puur waardevolle kennis, gedeeld in een zaal met mensen die er allemaal zitten om er beter van te worden, te groeien, te ontwikkelen. Face to face, (h)erkenning van verhalen, pure verbinding en geen poespas. Laat je verrassen door de mooiste thema’s in het mooie gastvrije brabant. Ik daag je uit om te groeien! Je bent van harte welkom. Ik kijk er naar uit je wellicht snel te ontmoeten!’ Lieve groet, Lize Matser (Founder Onada).

“Any fool can know. The point is to understand.” – Albert Einstein

niet aangeboren hersenletsel

Why we do what we do

Key values

Verbinding

Vanuit welk thema er ook een seminar georganiseerd wordt. Diegene die naast jou zit is er voor exact hetzelfde thema als jij. Praat, verbind, vind nieuwe waardevolle contacten. Voel je veilig en vrij om die verbinding te ervaren.

Beleving

Avondje uit en toch met nieuwe kennis thuiskomen? Het meest waardevolle wat je kunt beleven is mooie momenten. Laten we die samen delen.

Herkenning

Je bent niet alleen. Deze avond, deze groep, deze sprekers, zitten hier allemaal voor jou. Deel je verhaal, luister naar een ander, herken elkaar erin en verrijk elkander.

Erkenning

Kom met vrienden/familie en laat ze luisteren naar de doktoren/coaches/therapeuten op het podium zodat jouw verhaal nog beter erkent wordt in je belangrijkste ‘inner circle’.