fbpx

Wil jij reizen, sporten (& leren over je brein)?

You can sit
with us!

Join us! 

Ga mee en

Specialisten reizen met je mee!

Klinisch Neuropsycholoog Dr. Erik Matser & Personal Trainer Hoby van der Graaf reizen met je mee en nemen je mee naar alle plekken waar toeristen niet snel komen! Vraag tijdens je reis? Ik (Lize Matser) sta ook voor je klaar om alles voor je te regelen!

Beleving

Wil jij een enorme verse steak (of salade) eten verstopt in de bergen waar enkel locals komen? Wil jij met een truc rijden door woestijnen, hiken van waterval tot waterval, de mooiste plekken van Dubai of Mas Fumats (Noord Spanje) ontdekken? Join us!

Sporten

Het avontuur van het ontdekken van de mooiste plekken van het land wisselen we af met sport oefeningen gegeven door PT Hoby van der graaf! De balans tussen inspanning en ontspanning komt aan bod. Ga mee!

Kampvuuravond

Samen met Dr. Erik Matser gaan we elke avond verzamelen rond 'het kampvuur' en geeft Erik een lezing met elke avond een ander thema!

Ride the wave of knowledge!

De reis is een verdiepingsslag op het online 'Perfect10Program'. Als twintiger of dertiger wil jij reizen, leren van andere culturen, de wereld zien, stappen ondernemen, het avontuur aangaan en bewegen. Laat ons je tegelijkertijd nou ook wat leren over hoe je brein in elkaar zit, waarom je de acties neemt die je neemt, waarom je nog niet werkt vanuit je eigen 'Brain - DNA' en hoe jij als mens in elkaar zit.

The Perfect10Program - Travel

In de surfwereld betekend een 'Perfect 10' een perfecte ride tijdens een wedstrijd. Met deze reis zorgen we dat jij een een beter inzicht hebt in jezelf waardoor je een Perfect10 scoort in het leven. Niet door perfect te zijn, maar door je perfecte zelf te zijn met alles wat jou uniek maakt.

Voor wie

Dit is voor de generatie van de toekomst die te veel keuzes heeft. Jij wil (nog) beter weten hoe jij in elkaar zit, je vind reizen fantastisch of je wilde altijd al eens een gave reis maken. Je wilt werken, je wilt ergens voor gaan maar je weet nog niet precies waarvoor dan. Jij wilt die toekomst waar je over fantaseert en je weet dat het mogelijk is, je weet ook inmiddels dat het veel moeite kost om daar te komen. Join us! Ga mee op avontuur, ontdek die prachtige natuur, beweeg, leer meer over jezelf en beleef de mooiste reis van je leven!  

Door wie

Hoi! Ik ben de oprichter van ONADA, visionair & organisator. Mijn visie is om gelijkgestemden bijeen te beengen en hen de ‘core building blocks’ van gezondheid te laten beleven. Dit betekend kennis hebben over de werking van je lichaam (en voornamelijk het aansturingsmechanisme : het brein), de mooiste plekken ontdekken (weg uit sleur), bewegen en advies krijgen over voeding (orthomoleculair). Dit komt dan ook terug in alles wat ik met ONADA organiseer. Ga mee met deze reis en beleef de tijd van je leven!

Dr. Erik Matser is een Nederlandse klinisch neuropsycholoog, universitair docent, wetenschappelijk publicist & in 2021 30 jaar actief in zijn vak. Hij is vooral bekend om zijn hersenonderzoek en mentale begeleiding van topsporters, artiesten en zakenmensen. Hij heeft gewerkt voor o.a. FIFA, Chelsea F.C., Swansea F.C. & Imola piano Academy. Hij is ook bekend van o.a. De Wereld Draait Door, Pauw & Witteman & TEDxBrainport. 

Naast dat hij dagelijks in zijn polikliniek te Helmond mensen adviseert in betrekking tot hersenletsel vind hij het enorm leuk om jonge mensen te coachen in het vinden van hun talent en daarna in de uitvoering daarvan. Door de samenwerking met Dr. Erik Matser krijg je kwalitatief onderbouwde kennis van topniveau. Geen lege uitspraken maar 30 jaar ervaring in de klinische neuropsychologie. (Neuropsychologie is de psychologie die zich bezighoudt met de functies van het brein en de relatie daarvan met gedrag.)

Hoby kan nooit meer dan een uur stilzitten of de behoefte om te sporten is er alweer! Tijdens zijn afstuderen besloot hij dus ook dat een kantoorbaan voor hem niet weggelegd is. Fitness doet hij al 10 jaar en inmiddels is hij dan ook Personal Trainer. Beweging is enorm belangrijk voor je fysieke prestaties maar ook voor je mentale prestaties. Hoby gaat met jouw groep tijdens de reis sporten, hierbij wordt het een balans tussen inspanning en ontspanning. Let’s Go! 

"Confident surfing - when done right and complete - is what you want to see."

Will Hayden-Smith, tour manager at WSL Australia/Oceania

En dat is niet alleen bij surfen zo!

Join us!

Diepgaande gesprekken bij het kampvuur

Elke avond hebben we een 'kampvuur chat' om te luisteren naar een lezing van Dr. Erik Matser. De meest waardevolle gesprekken ervaar jij in je joggingbroek!

Je loopt op onbewandelde paden

Of je nu in Dubai een dag met een truck door de woestijn rijdt of dat je een plons neemt in die verborgen waterval in de bergen van Noord Spanje, doordat wij al jaren op die plekken komen weten wij precies waar de mooiste pareltjes liggen. En die ga jij ook te zien krijgen!

Elke dag getraind worden door een personal trainer

Bewegen is enorm belangrijk dat weten we allemaal. Plezier erin hebben is nog belangrijker! Personal Trainer Hoby zal vol enthousiasme elke dag weer zorgen dat jij de oefeningen ook goed uitvoert. We are a Dopamine addict! Let's Go!

Are you ready to be ?

De zomervakantie van 2020 vieren we in de winter van 2021!

We zijn bezig om het programma in elkaar te zetten & we wachten natuurlijk de Covid-19 situatie af. Droom jij nu al om weer te mogen reizen? Gaat jouw zomervakantie trip niet door? Laat je mail hier achter en ben de eerste die weet wanneer de volgende reis van start gaat! 

Wat je krijgt:

A journey you remember for a lifetime!
 • Noord Spanje (Mas Fumats) OF Dubai!
 • De specialisten reizen met je mee! (neuropsycholoog, personal trainer & organisator)
 • Doordat de specialisten al jaren op de locaties komen kennen we alle onbewandelde paden naar geweldige locaties!
 • Unieke invulling reisprogramma : avontuur, kennis & sporten!
 • 1 groep met gelijkgestemde mensen van jouw leeftijd en dezelfde mindset
 • Extra opties voor die ‘adrenaline seekers!’:
  • zwemmen met dolfijnen? Skydiven? You name it, we make it happen!
 • Elke avond wordt er tijdens de ‘kampvuur chat’ enorm waardevolle kennis gedeeld door klinisch neuropsycholoog Dr. Erik Matser.
  • Dat betekend pure feitelijke wetenschappelijke kennis van iemand die al 30 jaar zijn vak beoefend op hoog niveau.
 • Vooraf aan de reis krijg je toegang tot 1 ‘high end’ assessment.
  • Het cognitieve assessment: wetenschappelijk onderbouwd evaluatiekader dat de vier belangrijkste, werkgerelateerde drijfveren in kaart brengt. De drijfveren en hun relatie tot elkaar vormen het gedragspatroon van een persoon en helpen erbij om de onderliggende behoeften en het bijbehorende gedrag te begrijpen. De test biedt bruikbare inzichten in behoeften, gedragingen, motivaties en ontwikkelgebieden. 
 • Tijdens de reis krijg je een individueel gesprek met Dr. Erik Matser die diepgaand de resultaten met je bespreekt en uitlegt wat je er vervolgens mee kunt doen. Enorm waardevol dus! Normaal doet hij dit enkel bij talenselectie voor prestigieuze bedrijven etc. 
 • Kortom, je krijgt dus specifiek te weten hoe jij in elkaar zit, wat jouw ‘Brain DNA’ is, vanuit welke ‘core values’ jij te werk kan gaan om enorm veel geluk en voldoening uit jouw leven te halen. Now you are Future Proof! Je weet nu krachtig kort uit te leggen waarom je iets wel of niet doet, wie je bent en waar je voor staat. 

We ARE the movement! De energieke Personal Trainer Hoby van der Graaf zorgt dat er bewogen wordt. Get that heartbeat up! Inspanning evenals ontspanning komt aan bod. Neem dus zeker genoeg sportkleren mee! 

" Empty your mind, be formless, shapeless — like water. Now you put water in a cup, it becomes the cup; You put water into a bottle it becomes the bottle; You put it in a teapot it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend. "
- Bruce Lee

Vragen?

Stuur een mailtje naar lize@onada.nl

Onada logo