fbpx

De reissituatie van/naar Noord-Spanje

Geschreven door Lize Matser

Online programma I evenementen & Reizen

Als je ons volgt dan weet je dat we al enorm zijn gegroeid in het aanbod!

Online Perfect10Program

Ookal blijven we offline contact leuker vinden, we merken dat mensen vooral in deze huidige situatie graag kennis willen krijgen over hoe te ontspannen, over de werking van je brein en dan vooral ook afkomstig van een dokter. Zo hebben ik en mijn vader (klinisch neuropsycholoog Dr. Erik Matser) besloten toch een online programma op te nemen. Daarnaast gaan we zodra dat weer echt goed kan de evenementen en reizen starten. Zo hebben we afgelopen week in Spanje (met een hele creatieve opstelling) de laatste filmpjes opgenomen voor het programma: 

Onada ~ Travel

Afgelopen week zijn we op reis geweest naar Roses (Catalonië, Noord-Spanje). We zijn zo veilig mogelijk gegaan, met enkel familie per auto en verblijf in een huisje. Inmiddels komen we al jaren lang terug naar die mooie plek en kennen we veel verstopte pareltjes van plekken en leuke locals. 

Veiligheid i.v.m. virus

Spanje heeft het virus redelijk onder controle en als er een virusuitbraak is wordt die desbetreffende regio in lockdown gezet. Wel kenmerkend is dat de Franse toeristen zich vaak niet aan de regels houden (regels Catalonië: 2 meter afstand, mondkapje op in het openbaar, geen handenschudden). Dit gaat dus voor een onvoorspelbare situatie volgen, blijven de cijfers zoals ze waren of komen er pieken? Enkele leuke oplossingen in Spaanse restaurants is dat je de menukaart kunt scannen via een QR code op tafel, zo hoef je geen menukaart aan te pakken. Bestek wordt helemaal school getoond in een bak en die pak je er vervolgens zelf uit als je aan tafel zit. Verder zijn de regels ongeveer vergelijkbaar met die in Nederland. 

Opbouw van het reisprogramma

Wanneer de reizen vanuit ons gaan plaatsvinden kunnen we echt nog niet zeggen, ook het tarief is daardoor nog niet mogelijk te vermelden. Wel weten we dat het niet haalbaar is om deze zomer nog een reis te organiseren, daarvoor is de situatie in Noord-Spanje nog te onvoorspelbaar. We houden wekelijks contact met locals en daardoor kunnen we binnenkort wel een schatting gaan maken wanneer de eerste reis gaat zijn. Je kunt jezelf alvast op de interesselijst zetten zodat je als eerste een mailtje ontvangt als dit mogelijk is! (klik hier)

Brein reizen
Brein reizen
Brein reizen

Het leuke aan dat we er al jaren komen is dat we leuke contacten hebben met interessante locals die van fantastische waarde gaan zijn voor de reizen! Alles is mogelijk: hiken in de Pyreneeën van waterval tot waterval, Canyoning, met paarden de bergen in of over het strand galopperen, skydiven, leren over je brein, leren over een boeddhistische kijk op het leven, sporten met een PT. Wat we gaan doen is waarschijnlijk reizen opdelen in thema’s! Blijf ons volgen en we houden je op de hoogte over invulling, data’s, thema’s en prijs!

Ik hoop dat ik jullie zo snel mogelijk mag ontvangen!

-x-
Lize Matser

© Lize Matser – geschreven Juli 2020.

Get social!