fbpx
Onada logo

Online
Perfect10Program!

Achterhaal jouw ‘Brain DNA’!

Join us!

Ontvang als eerste een mailtje als we van start gaan!

100% online

Leer in je eigen tijd, wanneer jou dat uitkomt. Je kunt direct beginnen! Je krijgt je eigen leeromgeving waar je altijd kunt pauzeren en terugkomen.

Wetenschappelijk onderbouwd

Dit programma is een samenwerking met klinisch neuropsycholoog Dr. Erik Matser & personal trainer Hoby van der Graaf.

1 maand

1 maand aan kennis van topniveau voor jou. Het tempo bepaal je zelf!

1 tarief

Inclusief: - online seminars - persoonlijk beweegplan - High end cognitief assessment

Wat je krijgt:

The Perfect10Program
 • 100% online
 • Na afronding van het programma ontvang je een certificaat!
 • Alles in je eigen tijd, jij bepaalt de snelheid
 • Vanuit waar je ook bent
 • Je kunt na inschrijving direct starten
 • Kennis voor een maand
 • 1 Tarief
 • *Extra erbij: tip online assessment.
  • Ontvang een concrete, accurate beschrijving van wie je bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet.
 • Voor 4 weken aan kennis in de vorm van een online seminar door Dr. Erik Matser:
  • Week 1: introductie van het brein
  • Week 2: Passie
  • Week 3: Actie
  • Week 4: Reactie
 • Een exclusief cognitief assessment
  • Resultaat direct in je mail
  • Samenvatting over de manier hoe jij werkt en denkt
  • Dit exclusieve assessment wordt enkel gebruikt door neuropsychologen en grote bedrijven.
 • * Nu gratis bij inschrijving: online seminar ‘hoe maak je je hersenen crisisbestendig’ door Dr. Erik Matser
 • je ontvangt online een intakeformulier om jouw huidige bewegingsintensiviteit te achterhalen
 • Op basis van jouw intakeformulier ontvang jij een beweegadvies gericht om jou optimaal de ruimte te geven om jezelf te ontwikkelen

Ride the wave of knowledge!

Ontvang een mailtje als we van start gaan!

Herken jij dit?

Je bent continu op zoek naar ‘het’. Datgeen dat jouw passie is, jouw ding, jouw richting. Om je heen lijkt iedereen zijn ‘ding’ gevonden te hebben en ben jij nog steeds op zoek naar datgeen dat jou onderscheid van de rest. Je hebt dus vaak een richting gevonden die je leuk lijkt maar na een tijdje ben je er weer op uitgekeken en op zoek naar weer iets nieuws. 

Er komen enorm veel keuzes op je af en veelal zit die perfecte keuze waarvan je hoopt ‘JA Dát is het!’ er niet bij. Je gedachtes switchen enorm tussen ‘dit is ook wel oké’ en ‘het leven is veel te kort, ik MOET het gewoon proberen!’. Dit zorgt voor onrust, je vraagt jezelf vaak genoeg af waarom jij nou weer zo ‘moeilijk’ moet doen en niet gewoon heel makkelijk een keuze kunt maken. 

Je bent met alles eigenlijk gewoon best wel lekker bezig. Je bent afgestudeerd in de richting die je toen gekozen had. Je kan makkelijk nu gaan voor die ene baan en een starters salaris verdienen. En toch, wil jij meer. Er IS tenslotte meer, dat zie je elke dag voorbij komen op o.a. social media. 

Je realiseert je dat als je toch voor dat andere beroep wilt gaan of die verre reis wilt maken, het toch veel moeite gaat kosten om te bereiken wat je wilt. De gedachte ‘had ik toch maar ..’ komt vaak terug. Vervolgens ben je een jaar verder en denk je ‘als ik vorig jaar toch was gestart met die ene opleiding (of sparen voor die ene reis) was ik nu al 1 jaar bezig voor datgeen wat ik toch wel heel graag wil bereiken, maar als ik nu nog ga starten duurt dat toch ook wel nog heel erg lang..’ Dus ga je door met wat je al deed. 

Je voelt je onrustig. Diep van binnen weet je wat je graag wilt doen, je hebt bepaalde momenten dat je dat heel goed kan visualiseren (na het sporten, op de fiets, tijdens het douchen, tijdens een film). Maar hoe dan? Na dat kraakheldere moment begint toch ook weer de twijfel. Er zijn in deze tijd zoveel paden te bewandelen en meningen van anderen. Je kan het ook niet zo goed omschrijven wat dat dan is wat je wél heel erg graag zou willen doen. En als je het dan dus iemand wel verteld, komt het nog niet zo krachtig over als dat je zou willen dat het over kwam.

Wil jij dit?

Je wilt die ene richting vinden waar je met alle energie voor uit je bed wilt springen elke morgen. Wel wil je dit keer zéker weten dat dit DE richting is die het beste bij jou past. Je wilt kunnen onderbouwen of krachtig kunnen uitleggen waarom je doet wat je doet. 

Niet alles zal elke dag geweldig zijn. Daarom wil je weten hoe je in een stressvolle periode die onrust kunt omzetten naar gerichte energie. Weerbaarheid voor elk moment.

Eindelijk. 1 richting, geen ruis, 1 doel. NU weet je pas wat je wel en niet moet kiezen om te bouwen naar dat doel wat je voor ogen hebt. NU kan je alles op alles zetten om enorm goed te worden op dat ene gebied waarvan jij weet ‘THIS IS IT!’. Want eigenlijk kon je altijd al goed hard werken en resultaten behalen, je wist alleen nog niet waarvoor je dat deed. 

Je merkt dat anderen in jouw ‘field’ met vragen zitten waar jij het antwoord op weet. Je wordt steeds succesvoller, krachtiger, gezien als autoriteit op dat gebied. Voor vragen komen ze bij jou! Daardoor kom je er misschien ook wel achter dat je het leuk vind om anderen te helpen, uitleg te geven of te motiveren.

Eindelijk kan je op dat feest van je vrienden / familie in een paar zinnen krachtig uitleggen wat je doet en waarom je dat zó gaaf vind om te doen. Je merkt dat je rechter gaat lopen, duidelijker praat en minder spanning hebt. Je weet nu waarom je iets bewust wel/niet doet en waar jouw kwaliteiten & passies liggen.

"Confident surfing - when done right and complete - is what you want to see."

Will Hayden-Smith, tour manager at WSL Australia/Oceania

En dat is niet alleen bij surfen zo!

Dr. Erik Matser

Klinisch neuropsycholoog

Erik Matser is een Nederlandse klinisch neuropsycholoog, universitair docent en wetenschappelijk publicist. Hij is vooral bekend om zijn hersenonderzoek en mentale begeleiding van topsporters, artiesten en zakenmensen. Hij heeft gewerkt voor o.a. Chelsea F.C., FIFA, Imola piano academy. Bekend van o.a. de Wereld draait door, Pauw & Witteman, veelal te horen op o.a. Omroep Brabant. Matser heeft zijn eigen polikliniek te Helmond, zijn allergrootste passie is het coachen van jonge (talentvolle) mensen op weg naar een succesvol gelukkig leven.

Hoby van der Graaf

Personal trainer

Hoby staat met al zijn enthousiasme klaar voor jou om je te helpen met het creëren van een persoonlijk beweegschema. Zelf is hij inmiddels 10 jaar bezig in de fitness en kan hij geen dag zonder sport. Tijdens zijn afstuderen aan de studie Commerciële Economie heeft hij dan ook besloten dat een kantoorbaan er voor hem niet in zit. Bewegen wil hij! Sporten is zijn passie en die gaat hij delen met jou.

Are you ready to be ?

Echt compleet klaar ben je nooit. Maar meedoen aan dit online programma is een goede start!

De volgende ‘wave’ van het Perfect10Program start wanneer jij dat wilt!

Zet jezelf alvast op de interesse lijst en ontvang een mailtje als het programma online staat!

Schrijf je nu in en ontvang een kortingscode voor een gratis online seminar!

Ontvang een mailtje als het programma online staat!:

Kortom:

 • online leeromgeving
 • neuropsychologische kennis
  • 1 maand aan kennis
  • 1 high end assessment
 • online personal training
  • Persoonlijk advies

Voor iedereen toegankelijk

Het assessment heeft een waarde van €1250,- Een neuropsychologisch gesprek bij Dr. Erik Matser heeft een waarde van €500,- Een personal trainer kost vaak €50 tot €80 PER LES. Door het tarief dat wij hanteren zorgen wij dat iedereen de kans heeft om deel te nemen!

1 Tarief, 1 Maand

Heel simpel & overzichtelijk.

100% online

Doordat het volledig online aangeboden wordt hebben wij o.a. geen reiskosten en staat alles al volledig online voor je klaar! Zo kan jij in je eigen tijd de kennis tot je nemen.

Universal

Vragen?

Email: lize@onada.nl
Get Social!