fbpx

Over ons

Als je meer wilt weten over het team achter ONADA dan ben je hier op de juiste plek! Lees hier meer over wie we zijn, onze missie & visie en waarom we doen wat we doen.

Levenswijsheid en wetenschappelijke kennis

Geen lege woorden maar wetenschappelijk onderbouwde kennis van topniveau. Het is de generatie boven je die waardevolle levenswijsheid & kennis bezit waar je van leert.

Jonge mensen met passie & drive

Als jong persoon bezit je vaak enorm veel passie, energie en drive maar weet je nog niet zo goed wat het juiste pad is vanwege te veel keuzes. Wij leren je dat juiste pad te kiezen zodat jij gericht kan bouwen naar die succesvolle toekomst die je voor je ziet. Dit doen we door jou kennis te laten maken met jouw eigen 'Brain DNA'.

Ons verhaal

Welkom! Wat leuk dat je dit leest. Wij zijn een hecht team en tevens familie die inspelen op elk aspect van gezondheid van het mensenleven. Mentale gezondheid, fysieke gezondheid (sporten & voeding) en beleving komen hier samen!

Wij geloven erin dat elk (jong) persoon het in zich heeft om uiterst succesvol te worden in elk aspect van het leven. Dit doen we door levenswijsheid en wetenschappelijke kennis te koppelen aan jonge mensen met passie en drive.

Wie we zijn

Lize Matser

Oprichter

Lize Matser

Hey! Ik ben Lize Matser en de oprichter van ONADA. Ik ben enorm trots dat ik met mijn vader en vriend de mogelijkheid heb om te ondernemen en dat we samen zo iets fantastisch kunnen opbouwen. Ik ben in 2018 afgestudeerd in Commerciële Economie en mijn passies zijn ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, fitness & ontspannen met mijn vrienden en familie. Ik ben gedreven, werk snel en efficiënt en heb een duidelijke visie. Ik zie om me heen veel jonge mensen met enorm veel drive en passie met te veel keuzes. Die mensen wil ik kennis laten maken met waardevolle wetenschappelijk onderbouwde kennis en levenswijsheid die ze het juiste pad laten zien die bij ze past. Gericht bouwen en werken vanuit je ‘Brain DNA’ is wat ik wens voor mijn leeftijdsgenoten. ‘You playing small does not serve the world!’

‘Succes = gelijkgestemde mensen bijeen brengen, waardevolle kennis delen en mooie momenten bieden.’

 

Dr. Erik Matser

Klinisch Neuropsycholoog

Dr. Erik Matser is een Nederlandse klinisch neuropsycholoog, universitair docent en wetenschappelijk publicist. Hij is vooral bekend om zijn hersenonderzoek en mentale begeleiding van topsporters, artiesten en zakenmensen. Hij heeft gewerkt m.b.t. talentselectie bij o.a. Chelsea F.C., Swansea F.C., FIFA, Imola Piano Academy en is bekend van Omroep Brabant, de Wereld draait Door & Pauw en Witteman. Hij heeft ondervonden welke breinconstructies belangrijk zijn bij (potentieel) talent en hoe deze dit in kan zetten op weg naar succes.

‘Ik zou graag met jullie in gesprek willen en mijn idee uitleggen waar het nu echt om gaat in dit leven. Wat we kunnen stellen is dat iedereen een unieke reis maakt en het doel is om van deze reis te kunnen genieten, om dicht bij jezelf te blijven, je eigen brein DNA goed te leren kennen, inzichten te hebben wat vermoeidheid / somberheid veroorzaakt, waardoor je sterk kan worden, waardoor je trots kan zijn op jezelf en op je prestaties. Het is een weg, soms complex maar ik hoop jullie informatie te geven waarbij je het waarom snapt van een volledig leven, waarbij je het hoe snapt om te komen tot positieve veranderingen en natuurlijk wat je er zelf aan kan doen. Het leven is een kunst en wanneer je zaken tot in details begrijpt pak je sneller het geluk / succes op en hoef je minder lang te puzzelen. Daar wil ik jullie bij helpen.’

 ‘Jonge mensen begeleiden naar aanleiding van hun talent en passie is mijn passie.’

Hoby van der graaf

Personal Trainer

Hoby van der Graaf

Hoby van der Graaf is afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie specialisatie Sport. Hij is inmiddels al 10 jaar bezig met Fitness. Hoby kenmerkt zich aan zijn enthousiasme, positiviteit en energie. Het was dan ook al snel dat hij wist dat een kantoorbaan niet zijn richting is en dat hij verder gaat als Personal Trainer. Hierdoor is hij hét voorbeeld van onze programma’s. Hij weet zijn Brain DNA, zijn passie, en heeft besloten daar 100% voor te gaan en te bouwen naar die succesvolle toekomst. Train je met Hoby dan krijg je energie en passie in een betrouwbare, ontspannen setting gericht op jouw individuele niveau. 

‘Ik help mensen graag naar een next level door te bewegen, of dit nu mentaal of fysiek is!’ 

Wat we doen

Onada logo

Onada koppelt dus levenswijsheid en wetenschappelijk onderbouwde kennis aan jonge mensen met drive en passie.
Wij geloven dat elk (jong) persoon het in zich heeft om uiterst succesvol te worden in elk aspect van het leven!

Dit doen we in de vorm van een online programma (het Perfect10Program), evenementen & reizen.

events
events