fbpx

Over ons

Als je meer wilt weten over het team achter ONADA dan ben je hier op de juiste plek! Lees hier meer over wie we zijn, onze missie & visie en waarom we doen wat we doen.

Levenswijsheid en wetenschappelijke kennis

Artsen/therapeuten/ wetenschappers die enorm waardevolle kennis bezitten en dit graag willen delen met het publiek.

Jonge mensen met passie & drive

Energie, passie & ambitie. Grote dromen, efficiënt hard werken en een duidelijke visie. Met die ingrediënten zorgen wij ervoor dat elk seminar met 100% aandacht en inzet georganiseerd wordt.

Ons verhaal

Welkom! Wat leuk dat je dit leest. Wij zijn een hecht team en tevens familie die inspelen op elk aspect van gezondheid van het mensenleven. Mentale gezondheid, fysieke gezondheid (sporten & voeding) en beleving komen hier samen!

Met ONADA maken we het ontoegankelijke toegankelijk. Unieke sprekers die enorm waardevolle kennis bezitten (artsen/therapeuten/wetenschappers) staan op het podium om hun kennis met jou te delen. Onze seminars zitten vol (h)erkenning, kennis van topniveau & impactvolle beleving. 

Wie we zijn

Lize Matser

Oprichter ONADA

Lize Matser

Hey! Ik ben Lize Matser en de oprichter van ONADA. Ik ben enorm trots dat ik met mijn vader en vriend de mogelijkheid heb om te ondernemen en dat we samen zo iets fantastisch kunnen opbouwen. Ik ben in 2018 afgestudeerd in Commerciële Economie en mijn passies zijn ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, fitness & ontspannen met mijn inner circle. Ik ben gedreven, werk snel en efficiënt en heb een duidelijke visie. Nu ben ik dagelijks naast het organiseren van seminars werkzaam als orthomoleculair therapeut in mijn praktijk te Helmond. 

Van kleins af aan heb ik de kennis en de adviezen van mijn ouders (werkzaam in de klinische neuropsychologie) mogen ontvangen aan bijvoorbeeld de ontbijttafel. Mijn missie is om die waardevolle kennis die artsen/wetenschappers/doktoren bezitten toegankelijk te maken voor jou met het gemak en de sfeer van ‘aan de ontbijttafel’.

Naast het organiseren van seminars ben ik ook werkzaam als orthomoleculair therapeut (zie website). Zo koppel ik mentale gezondheid (de kennis van mijn ouders) aan fysieke gezondheid (mijn vriend als Personal Trainer en ik vanuit de orthomoleculaire voedingsleer) aan beleving (de seminars).

 ‘You playing small does not serve the world!’

‘Succes = gelijkgestemde mensen bijeen brengen, waardevolle kennis delen en mooie momenten bieden.’

 

Dr. Erik Matser

Klinisch Neuropsycholoog

Erik Matser

Dr. Erik Matser is een Nederlandse klinisch neuropsycholoog, universitair docent en wetenschappelijk publicist. Hij is vooral bekend om zijn hersenonderzoek en mentale begeleiding van topsporters, artiesten en zakenmensen. Hij heeft gewerkt m.b.t. talentselectie bij o.a. Chelsea F.C., Swansea F.C., FIFA, Imola Piano Academy en is bekend van Omroep Brabant, de Wereld draait Door & Pauw en Witteman. Hij heeft ondervonden welke breinconstructies belangrijk zijn bij (potentieel) talent en hoe deze dit in kan zetten op weg naar succes.

‘Ik zou graag met jullie in gesprek willen en mijn idee uitleggen waar het nu echt om gaat in dit leven. Wat we kunnen stellen is dat iedereen een unieke reis maakt en het doel is om van deze reis te kunnen genieten, om dicht bij jezelf te blijven, je eigen brein DNA goed te leren kennen, inzichten te hebben wat vermoeidheid / somberheid veroorzaakt, waardoor je sterk kan worden, waardoor je trots kan zijn op jezelf en op je prestaties. Het is een weg, soms complex maar ik hoop jullie informatie te geven waarbij je het waarom snapt van een volledig leven, waarbij je het hoe snapt om te komen tot positieve veranderingen en natuurlijk wat je er zelf aan kan doen. Het leven is een kunst en wanneer je zaken tot in details begrijpt pak je sneller het geluk / succes op en hoef je minder lang te puzzelen. Daar wil ik jullie bij helpen.’

 ‘Jonge mensen begeleiden naar aanleiding van hun talent en passie is mijn passie.’

Hoby 
van der graaf

Personal Trainer

Hoby van der Graaf

Hoby van der Graaf is afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie specialisatie Sport. Hij is inmiddels al 10 jaar bezig met Fitness. Hoby kenmerkt zich aan zijn enthousiasme, positiviteit en energie. Het was dan ook al snel dat hij wist dat een kantoorbaan niet zijn richting is en dat hij verder gaat als Personal Trainer. Train je met Hoby dan krijg je energie en passie in een betrouwbare, ontspannen setting gericht op jouw individuele niveau. Met Hoby (zie website Twenty7) werken we veel samen om het topic ‘bewegen’ toe te passen.

‘Ik help mensen graag naar een next level door te bewegen, of dit nu mentaal of fysiek is!’ 

Wat we doen

Onada logo

Onada maakt ontoegankelijke kennis van artsen/wetenschappers/doktoren toegankelijk. 

Geen verwijsbrieven, wachtlijsten, regels van de zorgverzekeraars maar impactvolle momenten vol beleving en kennis.

Dit doen we in de vorm van seminars & reizen.

events
events