fbpx

N.A.H. seminar

20-02-2021

GEANNULEERD..

Lieve bezoeker..

Helaas, na het seminar een aantal keer verzet te hebben moeten we het nu echt tot onze grote spijt annuleren.. Er is gewoonweg nog geen realistisch goed vooruitzicht in de evenementen sector. Mocht je al een ticket gekocht hebben dan ontvang je het bedrag binnen enkele werkdagen terug op de rekening. Hou ons in de gaten voor verdere berichtgeving op social media! Wij wensen jullie allen een goede gezondheid en al het geluk! Groet, Lize Matser & Dr. Erik Matser.

Voor wie

Dit seminar is voor iedereen die zelf N.A.H. heeft of iemand in zijn omgeving kent met niet aangeboren hersenletsel. Wij merken zelf dat bezoekers het prettig vonden in de kersteditie om vrienden / familie / collega’s mee te nemen naar het event zodat er duidelijk uitgelegd wordt wat N.A.H. is en wat het met je doet. Op dit seminar maken wij het onzichtbare zichtbaar. 

Waar

Centrum Hofdael
Adres: Molenstraat 23, 5664 HV Geldrop

Thema's

Kennis, Verbinding, Herkenning.

Bezoekers zeggen:

Gallerij

Centrum Hofdael
events with purpose

Sprekers:

Dr. Erik Matser - klinisch neuropsycholoog

Kitty Brummans - Voormalig advocaat, ervaringsdeskundige N.A.H. & teamcoach

Yvo Kouwenhoven - spreker & ervaringsdeskundige N.A.H.

Montse Giró - Fysiotherapeute
Fysiotherapeute Montse Giró is verpleegkundige sinds 1995 en fysiotherapeut sinds 2008. Ze is gespecialiseerd in waterfysiotherapie, watsu, craniosacrale therapie, traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur. In 2014 opende ze haar Zenit's fysiotherapie en wellnesskliniek in Roses, in het noorden van Spanje. Volgens haar woorden: "we hebben maar één lichaam, zorg ervoor, één gezondheid, respecteer het en één leven, leef het". Ze gelooft dat een holistische aanpak succesvol is bij het behandelen van een aantal klachten na traumatisch hersenletsel of een burn-out. Er moet maximaal aandacht worden gegeven aan het hele menselijke systeem (cognitie, emoties, motivatie, energie) om de fysieke disfuncties te overwinnen. * De lezing van Montse is in het Engels!​
Zie hier de website van Montse
Dr. Erik Matser - klinisch neuropsycholoog​
''Het is een privilege om met u in contact te komen middels deze website. Het is van belang dat mensen die last hebben van hersenletsel informatie kunnen krijgen over het waarom van de klachten, hoe deze verergeren/in kracht afnemen en wat men er zelf aan kan doen.'' Klinisch Neuropsycholoog Dr. Erik Matser is in 2021 30 jaar actief in zijn vak. Hij is een Nederlandse klinisch neuropsycholoog, universitair docent en wetenschappelijk publicist. Hij is vooral bekend om zijn hersenonderzoek en mentale begeleiding van topsporters, artiesten en zakenmensen. Hij heeft o.a. gewerkt voor Chelsea F.C., Swansea F.C., FIFA & Imola piano academy. ​
Zie hier de website van Erik
Kitty Brummans - Advocaat, teamcoach & ervaringsdeskundige N.A.H.
Als 22 jarige werd Kitty Brummans beëdigd als advocaat. Al snel werkte ze op een kantoor van naam en faam op het gebied van strafrecht en groeide zij uit tot een succesvolle advocaat die niets uit de weg ging en voor niets of niemand bang leek te zijn. Aan haar loopbaan als advocaat kwam een einde toen Kitty in 2014 een beroerte kreeg. Tijdens haar revalidatieperiode ging Kitty niet alleen het gevecht aan met de beperkingen die zij ondervond, zij voerde ook een hevige strijd tegen zichzelf. Deze strijd leidde er uiteindelijk ook toe dat Kitty haar nieuwe missie ontdekte, van daaruit keuzes maakte en nu als gepassioneerd teamcoach, personal coach en spreker door het leven gaat. Daar waar Kitty haar beroerte tijdens haar gevecht talloze keren vervloekt heeft, beschrijft zij deze nu als ‘een raar verpakt cadeau’. Als ervaringsdeskundige neemt zij het publiek mee in een stukje van haar leven en inspireert Kitty anderen met haar energie, kracht en positiviteit.
Ik wens jou alle gezondheid!
Yvo Kouwenhoven - Ervaringsdeskundige N.A.H. en spreker
Grote dromen waarmaken en zware tegenslagen overleven; dat kenmerkt het leven van Yvo Kouwenhoven. Op jonge leeftijd werd Yvo getroffen door een hersenvliesontsteking (1998). Dat weerhield hem er echter niet van om alles uit het leven te halen. Na zijn studie tourde hij de over wereld met zijn band. Later focuste hij zich op zijn andere droom; Yvo liet zijn stadse leven achter zich om in 2016 een succesvolle biologische tuinderij op te zetten. Echter sloeg het noodlot opnieuw; wederom trof de hersenvliesontsteking hem in 2018 en 2019… Hoe ga je om met zulke tegenslagen? Waar haal je de kracht en de moed vandaan als je leven overhoop ligt? Yvo zal de avond op een inspirerende hoopvolle manier openen, precies wat we willen voor onze bezoekers!
Zie hier de website van Yvo
Previous
Next

Veiligheid & locatie

Hofdael

In het Hofdael garanderen we je veiligheid als het gaat om het volgen van de richtlijnen rondom Corona. De zaal is speciaal geventileerd met keurmerk van de gemeente, looplijnen zijn zichtbaar, desinfectie is aanwezig, er is een speciale entree en uitgang, de mogelijkheid tot veilig pauze houden is er en er mogen maximaal 60 mensen in de zaal met allen 1,5 meter afstand (in de opstelling van 1 / 2 stoelen naast elkaar voor families). Daarnaast is er genoeg ruimte buiten waar veilig afstand gehouden kan worden tijdens de pauze. We adviseren om maximaal 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Tickets

Helaas is dit seminar geannuleerd en worden er geen tickets meer verkocht.. Heb je een vraag? Stel hem hier of mail naar lize@onada.nl

Vraag?