fbpx
Onada logo

Energy
Events!

Kennis en beweging komt samen in HIGH ENERGY!

Join us!

Ride the wave of knowledge!

Hey! Laten we samenkomen, bewegen en kennis opdoen, in HIGH ENERGY! Niks halfmatig maar er gewoon voor gaan. Alle keuzestress, onzekerheid en twijfel laten we buiten de deuren!

Let’s Go!

Wat gaan we doen?

Beweging in afwisseling van een inspirerende korte 'talk'. Je gaat de salsa & bachata (leren) dansen, er is een squat challange en je leert alles van een super toffe fitness groepsleslerares! Tussendoor kan je op adem komen door relaxed te luisteren naar 3 sprekers die iets interessants met je delen. Alles staat in het thema van positiviteit! Want dat is zeker iets wat we momenteel wel kunnen gebruiken.

Kom in sportkleding +vestje!

Programma:

Inclusief energizer bij entree, onbeperkt water & gezonde snack in de lunch!

De locatie & veiligheid:

Patronaat Mierlo

't Patronaat zorgt ervoor dat jij geheel veilig het event kan bijwonen. Deuren staan open, looplijnen zijn via stickers op de grond aangegeven, er is een desinfectie station bij de ingang en er mogen maximaal 60 mensen in de zaal waarbij wij maximaal 20 tickets verkopen om nog meer afstand te garanderen! Als tip zouden wij graag willen vragen om maximaal 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

De sprekers:

Universal

Upcoming
Events!

*Deze evenementen worden geheel veilig volgens de richtlijnen georganiseerd. Er zijn daarom enkel 20 tickets per event beschikbaar dus ben er snel bij!

Eenmalig deze 2 data beschikbaar!

Energy Event!

19 September 2020 te Mierlo

Energy Event!

31 Oktober 2020 te Mierlo

Volg ons op social media voor ‘behind the scenes’!

Wat bezoekers zeggen:

Een heerlijke middag, energiek werden we door Sylvie geleidt door de Salsa en Zumba ook al had ik dat nog nooit gedaan. De vrijheid met elkaar in het bewegen en de rustmomenten gevuld met interessante verhalen door de sprekers was fantastisch. Een aanrader voor jong en oud!
testimonial energy event
Marly
Bezoeker 19-09-2020
Ik ben samen met een vriendin naar het Energy Event geweest en heb ondanks dat ik absoluut niet kan dansen veel plezier gehad. Niemand die je raar aankijkt (behalve die vriendin van mij dan) en daarnaast zorgen de inspirerende talks voor een goede afwisseling. Als je veel positieve energie zoekt en een middagje lekker wilt ontspannen dan is dit evenement zeker een aanrader!
energy event testimonial
Milou
Bezoeker 19-09-2020
De talks waren inspirerend en de danslessen waren super leuk! Ik verliet het Energy Event in Mierlo met een brede glimlach en boordevol energie. Echt een aanrader!
Nathalie
Bezoeker 19-09-2020
Het waren bijzondere, fijne, warme ,jonge mensen! wat hebben ze veel meegemaakt, Shirley heeft me vooral nieuwsgierig gemaakt, zou ik wel meer over willen lezen,weten, misschien wel ondervinden. De Zumba was toch moeilijk, had het graag onder de knie gekregen 😉 Lize is een lieve, goede gastvrouw, alles keurig geregeld! voelde me erg welkom! Dank jullie allemaal
energy event aanbeveling
Willemien
Bezoeker 19-09-2020
Heel leuk en leerzaam!
Annie
Bezoeker 19-09-2020

Zet jezelf op de maillijst en blijf updates ontvangen over toekomstige events!

events
events

Vragen?

Email: lize@onada.nl
Get Social!