fbpx

Celkern of IKEA bankstel?

Ontzettend moeilijke materie is het toch, alles wat met ons als levend wezen te maken heeft is ontzettend moeilijk en interessant tegelijkertijd. We hebben voor jou iemand gevonden die makkelijk uitlegt hoe alles omtrent het COVID-19 virus verloopt en hoe het werkt!

Lize Matser oprichter ONADA

Geschreven door LIZE MATSER

Wat vind ik dat altijd toch geweldig mooi om te zien, mensen die geheel zichzelf zijn en hun passie dragen en dus ook zijn. Voor mijzelf is dat mijn passie: in gesprek komen met interessante inspirerende mensen, leren en absorberen, rijker worden in kennis! Met elk persoon dat je in gesprek komt verbreed je je wereld. 

“Imperfection is beauty, madness is genius and it’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”
Marilyn Monroe

Waarom deze quote? (i LOVE quotes, yep, guilty) Ik kwam via via in gesprek met iemand die op dat moment ontzettend snel praatte, enorm energiek was en als je goed luisterde enorm veel interessante dingen te vertellen heeft! Dat is nu precies iemand waar ik naar wil luisteren en van wil leren. Interessant, en zeker niet saai. De materie waar hij over spreekt is taai, de manier hoe hij het uitlegt is briljant. En je weet, de slimste mensen kunnen de moeilijkste dingen simpel uitleggen. 

Lize Matser
Online seminar

Diegene waar ik mee in gesprek was is Dr. Eric-Wubbo Lameijer. Hij is een farmacochemicus, een scheikundige gespecialiseerd in geneesmiddelontwikkeling. In deze tijd kreeg hij enorm veel vragen uit zijn omgeving: Hoe werkt dat virus eigenlijk? Hoe werkt een cel? Wat is de biologie achter het hele idee? Wat kan ik het beste doen in deze crisis? Al deze vragen heeft hij gebundeld en samen hebben we besloten om een online seminar te publiceren! (zie foto)

online leeromgeving COVID-19

Al zijn kennis rondom het COVID-19 virus hebben we samen in een online leeromgeving gestoken. Op deze manier kan je het altijd pauzeren of terugkijken! 

Wat heeft een celkern nou dan met een IKEA bankstel te maken? Dat leer je in het online seminar 🙂 Door het seminar te bekijken steun je ons als startend bedrijf in een crisistijd en waardeer je Eric-Wubbo om zijn kennis. 

 

Kortom: leer van anderen, blijf altijd je unieke zelf, deel je kennis en blijf een positieve impact maken op deze mooie wereld! 

-X- Lize 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.